chemiche samenstelling testosterone

Het geslachtshormoon van de man vergroten

Natuurlijk wil je er niet uitzien als een Michelin mannetje. Het is verkeerd! Veel mannen willen wel graag gespierd zijn, maar niet een klerenkast zijn. Het zijn vaak de mensen welke zeggen dat geld niet gelukkig maakt of zeer lelijk zijn en aangeven dat geluk van binnen komt. Ook zijn het de mensen welke een kleine piemel hebben en zeggen dat het formaat er niet toe doet. Het zijn mensen welke hun eigen werkelijkheid rechtvaardigen. Het is natuurlijk gemakkelijk om te zeggen dat je geen spierbundel wilt hebben wanneer je met je bierbuik op de bank gaat zitten.

Wanneer je naar een sportschool gaat dan is het goed om te weten dat de meeste mannen de meeste tijd besteden aan krachttraining om zo de aanmaak van spieren en het geslachtshormoon testosteron te verhogen welke de belangrijkste hormoon is van de androgene in het manlijke lichaam. Het is dus iets wat men wel zeker graag wil bereiken en doen. Misschien dachten we dat we niet zo groot konden worden qua lichaam tot we Arnold Schwarzenegger zagen of Dorian Yates. Het is zoiets als je rijk voelen tot je buurman een grotere auto als jij gaat rijden en daar opeens een BMW, een Hummer of een Ferrari voor de deur staat. Je voelt je dan minder rijk met je goede en mooie auto welke je nieuw hebt gekocht in de garage.

Bodybuilders als een gewillig proef konijn voor androgeen stimulatie

androgene werking geslachtshormoonSoms kun je het vergelijken met de Tour de France. Ook in die wereld wordt er veel doping gebruikt. Het is ook daar zo, dat men ieder jaar meer en betere prestaties verlangt van de wielrenners. Er wordt veel verwacht van de atleten. Het zet ze aan de anabolen steroïden of andere vormen van doping te gaan gebruiken. Bij bodybuilding horen we verhalen dat een man met een leveraandoening dit verergerd heeft door anabolen steroïden te gebruiken. Op advies van de artsen stoppen ze dan, maar wanneer ze het podium op moeten gaan dan starten ze weer. Ze maken anders geen enkele kans. Je moet om op de cover van een magazine te komen of om op het podium te presteren simpelweg als professional bodybuilder wel anabolen steroïden gebruiken Het is net als in de Tour. Als je wilt presteren en wilt winnen dan moet je wel doping of androgel bestellen. Andere sporters worden hierdoor gedwongen om hierin mee te gaan en om ook anabolen steroïden te gaan gebruiken. Zelfs met de beste middelen om de doping op te sporen (zoals in de Tour de France en bij de Olympische spelen) is het niet mogelijk om het te voorkomen. Atleten en topsporters willen daarom best een gokje wagen en een proefkonijn zijn voor een nieuwe vorm van doping. Vaak ziet men pas na jaren wat de gevolgen zijn van de anabolen steroïden of doping. Ook bij Dianabol was dit het geval waarbij de eerste gebruikers opeens leverklachten kregen.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *